Αποχαιρετισμός Αντώνη Κούτη από το ΚΕΣΑΝ

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε το μέλος της Αστικής Εταιρείας ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου, Αντώνη Κούτη. 

Ο Αντώνης Κούτης υπήρξε για μας ζωντανό παράδειγμα πνευματικού ανθρώπου που τολμά να κάνει πράξη τις ιδέες του, τα οράματα και τα πιστεύω του. Διανοούμενος, Δάσκαλος, Γιατρός και Ποιητής του Λόγου αλλά και της Δράσης που στοχεύει στην “αποκατάσταση και ενδυνάμωση του κατακερματισμένου κοινωνικού ιστού”. Έτσι όριζε ο ίδιος την ΠΡΟΛΗΨΗ και πίστευε πως πρέπει να τη δούμε “ως ανα-κατασκευή της κοινωνικής οργάνωσης, ως κατάφαση στην πλήρους χαράς ζωή, ως ανάπτυξη της κατά κεφαλήν καλλιέργειας της τοπικής κοινωνίας, μέσα από τη δημιουργία νέων δομών και νέων λειτουργιών που βασίζονται στην παιδεία, την εκπαίδευση, την κατάρτιση, στο συν-σχετίζεσθαι και μοιράζεσθαι, στην συν-διαμόρφωση και συμμετοχή”.

Σίγουρα με την απώλειά του ο Λόγος της πρόληψης γίνεται φτωχότερος. Όμως θα θυμόμαστε πάντα τις ιδέες και τις σκέψεις που μοιράστηκε μαζί μας και θα συνεχίσουν να καθορίζουν τη δράση μας.

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη και τα Επιστημονικά Στελέχη του ΚΕΣΑΝ

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης