Φεστιβάλ Πολιτισμού Refugee Week Greece 2022

Δευτέρα 20 Ιουνίου - Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων (20 Ιουνίου), θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο το Φεστιβάλ Πολιτισμού Refugee Week Greece 2022, με ποικίλες δράσεις που αποτελούν μέρος του πανελλήνιου κινήματος, με στόχο τη συνεισφορά, τη δημιουργικότητα και την ανθεκτικότητα των προσφύγων και των ανθρώπων, που αναζητούν καταφύγιο.

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου17:30 -21:00, στο Πάρκο Γεωργιάδη, ντόπιοι, πρόσφυγες, και μετανάστες όλων των ηλικιών θα απολαύσουν επιτραπέζια παιχνίδια, καλλιτεχνικά εργαστήρια και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες: "Game Changer - Τα Πάνω-Κάτω"!

Ανάμεσα στα επιτραπέζια παιχνίδια θα βρείτε και το "Shir Boz". Ένα παραδοσιακό Αφγανικό παιχνίδι, που κατασκευάστηκε από ομάδα Αφγανών προσφύγων μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του προγράμματος "Το Παιχνίδι μας ενώνει!", που διοργάνωσε το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, που υλοποιεί το πρόγραμμα Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση "ESTIA".

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ Πολιτισμού Refugee Week Greece 2022: https://www.facebook.com/events/2916085468691762/

Διοργάνωση:
Δήμος Ηρακλείου, μέσω του Σ.Ε.Μ.Π. & και του Κ.Ε.Μ.
Αναπτυξιακή Ηρακλείου
Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, στο πλαίσιο του Ενταξιακού Προγράμματος "HELIOS", που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου
Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή "Πλοηγός"

Activities: 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης