Βιωματικό εργαστήριο: «Ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων στην παιδική ηλικία: Ο ρόλος των συναισθημάτων»

Το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Α΄/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου διοργανώνουν βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με τίτλο: «Ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων στην παιδική ηλικία: Ο ρόλος των συναισθημάτων».

Η δράση απευθύνεται σε 25 εκπαιδευτικούς και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 και την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρες 17:00 - 21:00, στο χώρο του ΚΕΣΑΝ - Κέντρου Πρόληψης (Μίνωος 67 και Μιχαήλ Αρχαγγέλου -4ος όροφος-).
Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού αιτήσεων, η δράση δύναται να επαναληφθεί για 25 ακόμα εκπαιδευτικούς σε ημερομηνία και ώρα που θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως.
Σε κάθε περίπτωση θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι κατά τη σχολική χρονιά 2016-17 εκπονούν εγκεκριμένο πρόγραμμα Αγωγής Υγείας.

Το βιωματικό εργαστήριο προσεγγίζει θέματα διαφορετικότητας και συναισθηματικής αγωγής.

Οι αιτήσεις γίνονται αποκλειστικά μέσα από ψηφιακή πλατφόρμα αιτήσεων στον ιστότοπο https://goo.gl/forms/7ij4d6tLStN70LGH3
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης