Πολιτιστικό γαϊτανάκι: "Γύρω - γύρω όλοι για μικρούς και μεγάλους"

10-05-2014 11:00 to 11-05-2014 21:00
Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου στο χώρο του ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ από τις 11:00 έως τις 21:00 θα λάβει χώρα ένα πολιτιστικό γαϊτανάκι για μικρούς και μεγάλους με την υπογραφή των εκδόσεων ΙΤΑΝΟΣ.
Περιλαμβάνει: θέατρο - μουσική - χορό. Όλες οι παρουσιάσεις και τα δρώμενα είναι δωρεάν.
 
Ζωγραφική - ντεκουγιάζ - κόσμημα από βιβλία.
Τα εργαστήρια έχουν κόστος συμμετοχής 2 ευρώ / παιδί για την κάλυψη των υλικών και καταβάλλονται σε κάθε εργαστήρι χωριστά.
 
Βιβλιοπαρουσιάσεις - Έκθεση βιβλίου.
'Ενα παλιό βιβλίο θα ανταλλάσσεται με εκπτωτικό κουπόνι -50%, το οποίο θα μπορεί να εξαργυρωθεί με κάθε αγορά βιβλίου από το περίπτερο των εκδόσεων ΙΤΑΝΟΣ. Τα παλιά βιβλία που θα συγκεντρωθούν, θα ενισχύσουν το δανειστικό τμήμα της Σακορραφείου Βιβλιοθήκης Καστελίου.

Κουκλοθέατρο. 
Παράσταση κουκλοθεάτρου: "Σκουπιδιστάν", ένα οικολογικό παραμύθι του Κώστα Μάγου, από ομάδα σπουδαστών του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας - ΤΕΙ Κρήτης, σε συνεργασία με το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου, το Σάββατο στις 16:00. 


Έκθεση φωτογραφίας - επιτραπέζιων παιχνιδιών.
Επιτραπέζια παιχνίδια απ' όλον τον κόσμο "Kaloumba", μια ευγενική προσφορά του ΚΕΣΑΝ - Κέντρου Πρόληψης, από το πρωί της Κυριακής έως τις 20:00, θα βρίσκονται στο φουαγιέ για να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.
Στα πλαίσια του φεστιβάλ συμμετέχει το τμήμα καλλιτεχνικής φωτογραφίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη με έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Μητέρα”. Υπεύθυνος τμήματος Γιάννης Παπαδάκης - Πλουμίδης.
 
Και τέλος θα γίνει κλήρωση δώρων, όπου με κάθε αγορά βιβλίου θα παρέχεται ένα κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη των διήμερων εκδηλώσεων.
 
Κατά την είσοδο θα καταβάλλεται προαιρετικά 1 ευρώ για τα Παιδικά Χωριά SOS.
 
Υπεύθυνη συντονισμού των εκδηλώσεων η κα Αγάπη Πεχυνάκη, δημοσιογράφος και υπεύθυνοι της οργάνωσης των εκδηλώσεων η κα Μαρία Μπαριτάκη και η κα Ελενα Κατσαντώνη.

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης