Δικτύωση ΚΕΣΑΝ με Κοινότητα (Δεκέμβριος 2008 - Νοέμβριος 2009)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2008 έως Νοέμβριος 2009 και είχαν πλαίσιο τη Δικτύωση με Κοινότητα - Φορείς, αφορούν: 

 • Συμμετοχή στις συνεδριάσεις της Γραμματείας και στις ολομέλειες του Πανελλαδικού Δικτύου Φορέων Πρόληψης, που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο.
   
 • Συμμετοχή στις εργασίες της Συντονιστικής Επιτροπής του Πανελλαδικού Δικτύου Φορέων Πρόληψης με στόχο τη διοργάνωση της 8ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φορέων Πρόληψης.
   
 • Διοργάνωση Ημερίδας, με θέμα "Η επικοινωνία στην οικογένεια με έφηβους", σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών - Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου και τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου "Πλάτων" (200 άτομα περίπου).
 • Πραγματοποίηση Ημερίδας στην περιοχή των Καμινίων, "Νέα Γρίπη: Μέτρα Πρόληψης", με στόχο την παρουσίαση αποτελεσμάτων των focusgroups σε κατοίκους των Καμινίων στο πλαίσιο παρέμβασης του ΚΕΣΑΝ στα Καμίνια σε συνεργασία με τον Τομέα Κοινωνικής Ιατρικής – Μονάδα Προαγωγής Υγείας του ΠΑΓΝΗ.
 • Ενημερωτικές Συναντήσεις – forum πολιτών για την εξέλιξη της παρέμβασης στα Καμίνια.
 • Ομιλίες για θέματα προαγωγής της υγείας των πολιτών της περιοχής των Καμινίων (ψυχική και σωματική υγεία) σε συνεργασία με τον Τομέα Κοινωνικής Ιατρικής – Μονάδα Προαγωγής Υγείας του ΠΑΓΝΗ και το 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα Ηρακλείου.  
 • Ατομικά ραντεβού (σχολικοί σύμβουλοι, υπεύθυνοι γραφείων σχολικών δραστηριοτήτων, διευθυντές, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές) και παρεμβάσεις σε θέματα όπως χρήση ουσιών, επιθετική συμπεριφορά, προβλήματα /δυσκολίες στην οικογένεια, στο σχολείο κ.λπ..    
                                                                               
Activities: 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης