«Πρόγραμμα Πρόληψης "Αλκοόλ και Νέοι"»

28 Μαρτίου 2023: 2o Πανελλήνιο Υβριδικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Πρόγραμμα Πρόληψης "Αλκοόλ και Νέοι"».

Απευθύνεται σε Επαγγελματίες Υγείας (Ιατρούς, Κοινωνικούς Λειτουργούς Επισκέπτες Υγείας, Νοσηλευτές) των Νοσοκομείων και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του ΕΣΥ όλων των Υγειονομικών Περιφερειών της Ελλάδας, που επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυο αγωγής υγείας του μαθητικού πληθυσμού και να αναπτύξουν δράσεις και παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης στα σχολεία, στο πλαίσιο του Θεματικού Άξονα Στ’ «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου».

Διοργάνωση:
7η ΥΠΕ Κρήτης
Δίκτυο Αλκοολογίας Κρήτης (Αλκοολογικό Ιατρείο Πα.Γ.Ν.Η.- Σύλλογος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα Αλκοόλ «ΚΟΠΑ»)
ΚΕΘΕΑ «Αριάδνη» 
ΚΕΣΑΝ-Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ)

Δελτίο τύπου, εδώ.

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης