Δικτύωση ΚΕΣΑΝ με Κοινότητα (Δεκέμβριος 2013 - Νοέμβριος 2014)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2013 έως Νοέμβριος 2014 και είχαν πλαίσιο τη Δικτύωση με Κοινότητα - Φορείς, αφορούν:

 • Συμμετοχή σε Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ Ηρακλείου (Ιανουάριος 2014 - Μάιος 2014): Εκπαίδευση - απασχόληση ενός νέου, άνεργου επαγγελματία ψυχολόγου, με στόχο την υποστήριξη δράσεων του ΚΕΣΑΝ - Κέντρου Πρόληψης.
 • Συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου, τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης: Προβολή δύο (2) κινηματογραφικών ταινιών, τις οποίες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές (200 άτομα).
 • Παρέμβαση σε Στρατιωτικές Μονάδες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Νομού Ηρακλείου: Αρχηγείο Πολεμικής Αεροπορίας - 133 Σμηναρχία Μάχης  Καστελλίου και Αρχηγείο Πολεμικής Αεροπορίας - 126 Σμηναρχία Μάχης Ηρακλείου. Δύο (2) Συναντήσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης σε μόνιμους αξιωματικούς και σε υποψήφιους έφεδρους αξιωματικούς, στο θέμα της πρόληψης - αντιμετώπισης των εξαρτήσεων. Σε συνεργασία με  το Θεραπευτικό Πρόγραμμα Υποκατάστασης ΟΚΑΝΑ Ηρακλείου (100 άτομα).
 • Συνεργασία με το ΚΕΚΟΙΦ - ΑΠΗ Θερίσου, της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου: Εκδήλωση: "Γιορτή της αποκριάς της μακαρονούς: Γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ γενεών", για παιδιά και γονείς του 28ου και 46ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου και ηλικιωμένους του ΚΕΚΟΙΦ - ΑΠΗ Θερίσου (100 άτομα) (φωτογραφίες).
 • Συνεργασία με το ΚΕΚΟΙΦ - ΑΠΗ Θερίσου, της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου: Εκδήλωση με αφορμή τα Πάσχα για παιδιά και γονείς του 28ου και 46ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου και ηλικιωμένους του ΚΕΚΟΙΦ - ΑΠΗ Θερίσου (100 άτομα).
 • Συνεργασία με τις εκδόσεις "Ίτανος", συμμετοχή στο πολιτιστικό γαϊτανάκι: "Γύρω - γύρω όλοι για μικρούς και μεγάλους" με τα Παιχνίδια του Κόσμου "Kaloumba" και παιδικό κουκλοθέατρο (200 άτομα).
 • Συμμετοχή στο Φεστιβάλ "Μαθητές - Γονείς Εν Δράσει…", της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου. Συζήτηση για τα ναρκωτικά και όλες τις εξαρτήσεις: "Στόχος μου η ζωή & όχι η ζωή μου στόχος".
 • Προβολή ταινίας: "El Sistema - Σώζοντας Ζωές", της σειράς ντοκιμαντέρ Εξάντας του Γιώργου Αυγερόπουλου.
 • Συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Τουρισμού και Εθελοντισμού: Βιωματικό Σεμινάριο: "Αξιοποιώντας προσωπικές δεξιότητες στον εθελοντισμό" (35 άτομα).
 • Συμμετοχή στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση: "Η Πυλη των Ξωτικών". Σε συνεργασία με: Εκδόσεις "Ίτανος", Four Colours, Mpomponiera Center και με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου.
 • Συνεργασία με το ΚΕΚΟΙΦ - ΑΠΗ Θερίσου, της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου: Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για παιδιά και γονείς του 28ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου και ηλικιωμένους του ΚΕΚΟΙΦ - ΑΠΗ Θερίσου (50 άτομα).
 • Ατομικά ραντεβού με σχολικούς συμβούλους, υπεύθυνους γραφείων σχολικών δραστηριοτήτων, διευθυντές, εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές, νέους και παρεμβάσεις σε θέματα όπως χρήση ουσιών, επιθετική συμπεριφορά, προβλήματα /δυσκολίες στην οικογένεια, στο σχολείο κ.λπ.

Απολογισμός Δράσεων (Δεκέμβριος 2013 - Δεκέμβριος 2014)
 

Activities: 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης