Εκπαίδευση Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2005 - Νοέμβριος 2006)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2005 έως Νοέμβριος 2006 και είχαν πλαίσιο την Εκπαίδευση Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

  • Θεατρική Παράσταση: "Ο κήπος με τις 11 γάτες", για μαθητές Δημοτικών Σχολείων & Νηπιαγωγείων (1000 μαθητές περίπου).
  • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση για μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου, με θέμα: "Εξαρτήσεις & Εφηβεία" (20 μαθητές). 
  • Συνεργασία με το Κέντρο Νεότητας της Ενορίας Αγίου Τίτου - δημιουργία Ομάδας Εφήβων, με θέμα: "Εξαρτήσεις και Εφηβεία".  
  • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση με το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του Λυκείου Επισκοπής, με θέμα: "Εξαρτήσεις και Εφηβεία" (15 μαθητές).
  • Ενημερωτικές Συναντήσεις για μαθητές ΣΤ’ τάξης, σε συνεργασία με το 25ο – 27ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, με θέμα: "Πρόληψη και Υγεία" (60 μαθητές). 
  • Πρόγραμμα Σύμπραξης Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, με στόχο τη στήριξη και το συντονισμό της ομάδας των εμπλεκόμενων εκπαιδευτικών, με θέμα: "Διαχείριση συναισθημάτων – επικοινωνία στην ομάδα" (10 άτομα x 10 σχολεία).   
  • Εκδήλωση Σύμπραξης σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Νομού Ηρακλείου (200 μαθητές περίπου, 20 εκπαιδευτικοί).
     
Activities: 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης