Εκπαίδευση Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2006 - Νοέμβριος 2007)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2006 έως Νοέμβριος 2007 και είχαν πλαίσιο την Εκπαίδευση Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

  • Βιωματική Εκπαίδευση για μαθητές της Β' τάξης του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου, στο πλαίσιο προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα: "Σχέσεις παιδιών – γονέων" (25 μαθητές).
     
  • Πρόγραμμα: "Σύμπραξη 10 Δημοτικών Σχολείων και 10 Νηπιαγωγείων", σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, με στόχο την στήριξη και το συντονισμό της ομάδας των εμπλεκόμενων εκπαιδευτικών - μαθητών για το θέμα: "Διαχείριση συναισθημάτων – επικοινωνία ομάδων" (20 εκπαιδευτικοί, 20 σχολεία, 500 μαθητές).                 
  • Εκδήλωση Σύμπραξης 10 Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Νομού Ηρακλείου (20 εκπαιδευτικοί, 200 μαθητές και γονείς των μαθητών).
  • Εκδήλωση Σύμπραξης 10 Νηπιαγωγείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για μαθητές Νηπιαγωγείων Νομού Ηρακλείου (20 εκπαιδευτικοί, 200 μαθητές και γονείς των μαθητών).
     
Activities: 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης