Επιμόρφωση Γονέων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2006 - Νοέμβριος 2007)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2006 έως Νοέμβριος 2007 και είχαν πλαίσιο την επιμόρφωση Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

  • Τρία (03) Βιωματικά Σεμινάρια, διάρκειας 60 ωρών, με θέμα: "Ο σύγχρονος ρόλος της οικογένειας στην πρόληψη", σε γονείς Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βασιλειών και του 30ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου (60 άτομα).
     
  • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο, διάρκειας 20 ωρών, με θέμα: "Ο σύγχρονος ρόλος της οικογένεις στην πρόληψη", σε γονείς Σχολείων που συμμετείχαν σε πρόγραμμα σύμπραξης Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Νομού Ηρακλείου (20 άτομα).
     
  • Δύο (02) Βιωματικά Σεμινάρια, διάρκειας 40 ωρών, με θέμα: "Ο σύγχρονος ρόλος της οικογένειας στην πρόληψη – Εφηβεία και πρόληψη", σε γονείς Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Γυμνασίου Ηρακλείου και του 9ου Γυμνασίου Ηρακλείου (40 άτομα).
     

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης