Επιμόρφωση Γονέων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2008 - Νοέμβριος 2009)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2008 έως Νοέμβριος 2009 και είχαν πλαίσιο την επιμόρφωση Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

  • Δύο (02) Βιωματικά Σεμινάρια, διάρκειας 40 ωρών, με θέμα: "Επικοινωνία στην οικογένεια – Σχέσεις μελών μεταξύ τους", σε γονείς Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 49ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου και Σχολείων της 5ης και 9ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (40 άτομα).
     
  • Δύο (02) Βιωματικά Σεμινάρια, διάρκειας 40 ωρών, με θέμα: "Επικοινωνία στην οικογένεια – Εφηβεία και πρόληψη", σε γονείς Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Γυμνασίου Ηρακλείου και του 5ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου (40 άτομα). 
     

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης