Επιμόρφωση Γονέων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2014 - Δεκέμβριος 2015)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2014 έως Δεκέμβριος 2015 και είχαν πλαίσιο την επιμόρφωση Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

 • Τρεις (03) Ομάδες Γονέων, 10 συναντήσεις, διάρκειας 20 ωρών έκαστη, με θέμα: "Επικοινωνία στην οικογένεια. Ο ρόλος του γονέα σήμερα"σε γονείς των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 13ου, 42ου, 52ου Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου, 2ου Δημοτικού Σχολείου Βουτών, 2ου, 3ου Νηπιαγωγείου Βουτών και 75ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου (42 άτομα).
   
 • Τρία (03) Βιωματικά Σεμινάρια, 6 συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών έκαστο, με θέμα: "Βήματα για τη ζωή", σε γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας, από τα 12ο, 19ο, 24ο και 45ο Νηπιαγωγεία Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των σχολείων και το Σύλλογο Εθελοντών στην Πρόληψη "Η Ομάδα" (37 άτομα).
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 3 ωρών, με θέμα: "Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο", σε γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου (25 άτομα).
   
 • Δύο (02) Ενημερωτικές Συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών έκαστη, με θέμα: "Παιδική επιθετικότητα. Ο ρόλος της οικογένειας", σε γονείς των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 43ου, 45ου Δημοτικών Σχολείων και 48ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των σχολείων (70 άτομα).
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 2 ωρών, με θέμα: "Οι εξαρτήσεις στη ζωή μας", σε γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Προφήτη Ηλία. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου (10 άτομα).
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 2 ωρών, με θέμα: "Προεφηβεία - Εφηβεία και Οριοθέτηση", σε γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 43ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου (20 άτομα).
   
 • Μία (01) Ομάδα Γονέων των μαθητών Β΄ τάξης (2 τμήματα) του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Αλικαρνασσού, 5 συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών έκαστη, με θέμα: "Σχέσεις γονέων και παιδιών - όρια και κανόνες μέσα στην οικογένεια και στην τάξη". Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και τις εκπαιδευτικούς της Β’ τάξης (20 άτομα).
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 2 ωρών, με θέμα: "Ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων: Ο ρόλος της οικογένειας", στους γονείς του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων (21 άτομα).   
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 4 ωρών, για το πρόγραμμα: "Ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων", που εφαρμόστηκε στους μαθητές όλων των τάξεων του 8ου Δημοτικόύ Σχολείου Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων (20 άτομα).  
   

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης