Επιμόρφωση Γονέων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ιανουάριος 2019 - Δεκέμβριος 2019)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Ιανουάριος 2019 έως Δεκέμβριος 2019 και είχαν πλαίσιο την επιμόρφωση Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

 • Τέσσερις (04) Ομάδες Γονέων με παιδιά προσχολικής - σχολικής ηλικίας (3-12 ετών), 21 συναντήσεις, διάρκειας 02 ωρών έκαστη (61 άτομα). 

 • Τρεις (03) Ομάδες Γονέων με παιδιά σε προεφηβεία - εφηβεία (10-18 ετών), 10 συναντήσεις, διάρκειας 02 ωρών έκαστη (55 άτομα). 

 • Τέσσερα (04) Διαδραστικά Εργαστήρια για Μικρούς και Μεγάλους, διάρκειας 02 ωρών έκαστο, σε γονείς και παιδιά, με θέματα:
  α) "Παιδική χαρά" [MOVERE] (12 γονείς). 
  β) "Διαχείριση θυμού" [MOVERE] (10 γονείς ). 
  γ)  "Πόσο θυμό κουβαλάς;" [MOVERE] (23 γονείς). 

 • Πέντε (05) Ενημερωτικές Συναντήσεις, διάρκειας 03 ωρών έκαστη, με θέμα: "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο - Ο ρόλος του γονέα", σε γονείς μαθητών Ε’ και Στ’ τάξης, των εξής Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου 8ο, 20, 3ο Γαζίου: 46ο και των εξής Νηπιαγωγείων Ηρακλείου: 17ο, 18ο, 20ο, 30ο, 45ο, 56ο. Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων (100 άτομα).

 • Μια (01) Ομιλία σε γονείς, διάρκειας 3 ωρών, με θέμα: "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο και ο ρόλος της οικογένειας". Σε συνεργασία με την Τοπική Ομάδα Υγεία (ΤΟΜΥ) Χερσονήσου. Δημοτικό Κατάστημα Μαλίων (45 άτομα). 

 • Ένα (01) Βιωματικό Εργαστήριο σε γονείς, διάρκειας 3 ωρών, με θέμα: "Το ταξίδι της ενηλικίωσης". Αίτημα από γονείς που συμμετείχαν σε ομάδες γονέων  (12 άτομα). 

 • Ένα (01) Βιωματικό Εργαστήριο σε γονείς, διάρκειας 3 ωρών, με θέμα: "Συγκρούσεις μέσα μου". Αίτημα από γονείς που συμμετείχαν σε ομάδες γονέων  (13 άτομα). 

 • Ένα (01) Βιωματικό Εργαστήριο σε γονείς, διάρκειας 2 ωρών, με θέμα: "Τα ψέματα των παιδιών" [MOVERE] (2 άτομα). 

 • Ένα (01) Βιωματικό Εργαστήριο σε γονείς, διάρκειας 2 ωρών, με θέμα: "Το παιδί ζηλεύει" [MOVERE] (6 άτομα). 

 • Τέσσερα (04) Διαδραστικά Εργαστήρια για Μικρούς και Μεγάλους [MOVERE], με θέματα: α) "Παιδική χαρά" (12 γονείς), β) "Διαχείριση θυμού" (10 γονείς) , γ) "Πόσο θυμό κουβαλάς" (23 γονείς).

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης