Επιμόρφωση Γονέων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ιανουάριος 2020 - Δεκέμβριος 2020)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Ιανουάριος 2020 έως Δεκέμβριος 2020 και είχαν πλαίσιο την επιμόρφωση Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

  • Δύο (02) Ομάδες Γονέων με παιδιά προσχολικής - σχολικής ηλικίας (3-12 ετών), 8 συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών έκαστη (27 άτομα). 
  • Δύο (02) Ομάδες Γονέων με παιδιά σε προεφηβεία - εφηβεία (10-18 ετών), 9 συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών έκαστη (22 άτομα).
  • Μια (01) Συνάντηση με Γονείς Εφήβων, με θέμα: "Διαχείριση Θυμού", διάρκειας 3 ωρών (15 άτομα). 
  • Τρεις (03) Ενημερωτικές Συναντήσεις, διάρκειας 03 ωρών, με θέμα: "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο - Ο ρόλος του γονέα", σε γονείς των εξής Δημοτικών Σχολείων: 37ο, 45ο, 49ο Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των Σχολείων (67 άτομα). 
  • Μια (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 02 ωρών, με θέμα: "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο - Ο ρόλος του γονέα", σε γονείς του Γυμνασίου Χερσονήσου. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Σχολείου (13 άτομα). 
  • Εννιά (09) Διαδικτυακές Ενημερωτικές Συναντήσεις Γονέων Μαθητών Δημοτικού, διάρκειας 02 ωρών έκαστη, με θέμα: "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο - Ο ρόλος της οικογένειας" (48 άτομα). 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης