Εσπερίδα Εl Greco: "Εl Greco: ο καλλιτέχνης, η εποχή και το έργο του"

13-03-2014
19:30 to 22:00
Το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκαπίδευσης Νομού Ηρακλείου, στο πλαίσιο των δράσεων με τίτλο: "Ο El Greco τον Μάρτιο", διοργανώνει Εσπερίδα Εl Greco με θέμα: "Εl Greco: ο καλλιτέχνης, η εποχή και το έργο του", την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014, ώρα 18:30, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου - Αίθουσα Καστελλάκη (Κορωναίου 9, απέναντι από το πάρκο Θεοτοκόπουλου), με ομιλητές:
 
  • Χατζάκη Αικατερίνη, Δρ. Ιστορίας: "Ο Χάνδακας την περίοδο της Ενετοκρατίας του 16ου αιώνα. Όψεις της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πνευματικής ζωής του τόπου".
  • Ιωάννου Παναγιώτης, επίκουρος καθηγητής ιστορίας της τέχνης, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας: "Οι φυγές του Γκρέκο".
  • Πουλή Παρασκευή, ερευνήτρια, Εργαστήριο Φωτονικής στην Πολιτισμική Κληρονομιά, Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ, ΙΤΕ: "Φωτίζοντας με λέιζερ άγνωστες πτυχές του έργου του El Greco".

  • Χαρωνίτης Λευτέρης, σκηνοθέτης: "Στους δρόμους του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου" (κινηματογραφικό απόσπασμα και παρέμβαση του σκηνοθέτη της ταινίας).

Συντονισμός: Ζαχαράτου Αγγελική, Υπεύθυνη Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου.

Διοργάνωση: Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτω νΔιεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου.

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης