Προβολή Ταινίας: "Requiem For A Dream"

26-06-2017 22:00 to 27-06-2017 01:00

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών & της Παράνομης Διακίνησης τους (26/6), το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου, η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου και ο Κοινωνικός Χώρος των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, θα προβάλλουν το δυσοίωνο, αντί – ηρωικό αριστούργημα του Darren Arronofski, «Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο» («Requiem For A Dream»), με θέμα την απέλπιδα προσπάθεια των ανθρώπων να αποτινάξουν τις έξεις τους και να ζήσουν, ελεύθεροι πια, το «Όνειρο» που λέγεται Ζωή.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού (Μ. Αγκαράθου 9 & Κ. Ζώτου γωνία), στις 19:00.

Μετά την προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση ευαισθητοποίησης πάνω στο θέμα των εξαρτήσεων και των «δρόμων» που αυτές υπαγορεύουν στο εθισμένο άτομο. Τη συζήτηση θα συντονίσουν τα επιστημονικά στελέχη του ΚΕΣΑΝ.

Όπως πάντα η είσοδος είναι δωρεάν. Η προαιρετική συνεισφορά σε συσκευασμένα τρόφιμα για την ενίσχυση της δράσης των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο - «Φαγητό με την Αγάπη μας») των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, που στηρίζουν άτομα και οικογένειες σε οικονομική δυσπραγία και αποκλεισμό, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη.

Η Αίθουσα κλιματίζεται.

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης